Businesscredit kokemuksia 2023

Businesscredit tarjoaa 1000€ - 100 000€ yrityslainaa % korolla. Laina-ajaksi voit valita 3 kk - 12 kk.

Lainaesimerkki: Kuukausierä 2 039,84 €, 10 000€ lainasummalla ja 6 kuukauden laina-ajalla. Luoton toimituspalkkio: 2 239 €, ei muita kuluja. Luotto ja toimituspalkkio yhteensä: 12 239 €

Lainasumma:
1000€ - 100 000€

Laina-aika:
3 kk - 12 kk

Korko alk:

Rahoita yritystoimintasi Businesscredit.fi:n avulla

Yritystoiminnan rahoitukseen on nykyisin tarjolla yhä helpompia ja luotettavampia vaihtoehtoja. Yksi näistä vaihtoehdoista on Businesscredit.fi. Se on yrityslaina, jota voi hakea jopa 100 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Yrityslaina on suunnattu suomalaisille yrityksille, jotka on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin ja ovat luottotiedoiltaan moitteettomia. 20 000 euroon saakka lainan takaa yrittäjä itse, mutta tätä suurempaan lainamäärään tarvitaan kaksi takaajaa. Mikäli yrityksessä on vain yksi yrittäjänä toimiva henkilö, lainan toiseksi takaajaksi voidaan nimetä myös yrityksen ulkopuolinen henkilö.

Businesscredit

Tunnusomaista nykypäivän nopeasti kotiutuville lainoille, kuten myös Businesscredit.fi:lle, on lainan hakeminen kokonaisuudessaan internetin hakupalvelun kautta. Hakemuksen täyttäminen vie vain noin 15 minuuttia. Erityisen laajoja selvityksiä, kuten tilinpäätöksiä lainaa hakevasta yrityksestä ei tarvita. Hakemus käsitellään tavallisesti samana päivänä sen saapumisesta, kun hakemus saapuu virka-ajan sisällä. Lainapäätös tulee jopa yhdessä tunnissa. Suuremmissa, useamman takaajan lainahakemuksissa, lainapäätös vie useamman päivän, sillä Businesscredit.fi haluaa varmistaa yrityksen ulkopuolisen takaajan sitoutumisen lainaan kahteen kertaan.

Lainan kulut syntyvät avausmaksusta ja toimituspalkkiosta. Toimituspalkkion voi laskea suoraan www.businesscredit.fi -sivustolla. Esimerkiksi 1 000 euron lainalle 12 kuukauden maksuajalla muodostuu toimituspalkkioksi 727 euroa, ja kuukausieräksi 143,92 euroa. 10 000 euron lainalle 12 kuukauden maksuajalla muodostuu 4 164 euron toimituspalkkio ja 1 180,34 euron kuukausierä. Laina on koroton.

Laina-aika on enintään 18 kuukautta. Yrityslainan voi maksaa takaisin nopeamminkin, mutta se ei kuitenkaan vaikuta toimitupalkkion suuruuteen. Lainan kulun pysyessä samana koko maksuajan hyödyntäminen voi olla yritykselle kannattavampaa kuin nopeampi takaisinmaksu.

Yrityslainojen vertailu kannattaa

Yrityslainoissa on paljon eroja. Tästä syystä yrityksen tulisi aina kilpailuttaa lainat ennen lainan hakemista. Lainoja voi kilpailuttaa suoraan eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta helposti yhdellä eri hakemuksella. Kilpailuta lainahakemuksesi sivuiltamme löytyvän kilpailutuksen avulla. Voit pyytää lainatarjouksia 1 000-250 000 euron lainasummille.

Businesscredit.fi on WS Finance Oy:n rahoitustuote. Tämän täysin suomalaisomisteisen yhtiön rahoitusasiantuntijoilla on yli 10 vuoden kokemus rahoitusalalta ja yritysmaailmasta. Yrityksen vahvuutena on rahoitusratkaisujen tekeminen omasta taseesta, minkä myötä WS Finance Oy pystyy tarjoamaan joustavaa toimintaa kilpailukykyisin hinnoin. Yhtiö on rahoittanut Businesscredit.fi-palvelullaan eri toimialojen yrityksiä eri puolilla Suomea kivijalkayrityksistä kalustevalmistajiin. Yritykset ovat hakeneet rahoitusta käyttötarpeen mukaan, kuten kassavajeen paikkaamiseen, julkisivuremontointiin ja tehtaan laajennukseen. Businesscredit.fi taipuu joustavasti eri rahoitustarpeisiin. Kotimaisuutensa ja nopean maksuajan ansiosta se on luotettava rahoituskumppani.