Capital Box kokemuksia 2023

Capital Box tarjoaa 2000€ - 250 000€ yrityslainaa 30%% korolla. Laina-ajaksi voit valita 1 kk - 24 kk.

Lainaesimerkki: Esimerkki 10 000 euron lainan 3 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan perustamismaksu on 2,5% x 10 000 euroa eli 250 euroa. Tähän päälle tulevat kuukausikulut (esimerkiksi 3%), jotka maksetaan koko lainasummasta joka kuukausi. 3% x 10 000 euroa = 300 euroa eli kolmelta kuukaudelta yhteensä 900 euroa. Tällöin 10 000 euron yrityslainasta kertyy kolmessa kuukaudessa kuluja yhteensä 1150 euroa alkuperäisen lainasumman päälle.

Lainasumma:
2000€ - 250 000€

Laina-aika:
1 kk - 24 kk

Korko alk:
30%

Ferratum business on nyt Capital Box

Capital Box (ent. Ferratum) on yksi Suomen ensimmäisiä pikkavippi-yrityksiä, joka perustettiin jo 2000-luvun alussa. Se on tämän jälkeen kasvanut suureksi rahoitusyhtiöksi, jolla on toimintaa monessa maassa. Capital Box on voimakkaasti siirtymässä myös yritysrahoitusalalle, jonka takia se on viime aikoina voimakkaasti mainostanut palveluitaan myös mediassa.

Käytännössä yrityslaina on firmoille tarjottava noin 2000–250 000 euron suuruinen yrityslaina ilman reaalivakuutta. Sen takaisinmaksuaika vaihtelee aina yhdestä kuukaudesta jopa kahteen vuoteen. Kyseessä on ikään kuin yrityksille suunnattu pikavippi, mikä on sitä halvempi mitä nopeammin lainan maksaa takaisin.

Capital Box yrityslaina

Capital Box palvelut soveltuvat ensisijaisesti yrityksille, joilla on vaikeuksia saada lainaa esimerkiksi perinteisiltä pankeilta. Usein syynä on vakuuksien puuttuminen, jota ilman pankit eivät myönnä lainaa. Sen sijaan yrityslaina ei edellytä lainkaan reaalivakuuksia, mutta sen sijaan se vaatii aina henkilötakauksen. Tällöin esimerkiksi yrityksen omistaja vastaa henkilökohtaisesti kyseisestä velasta. Tietyissä tapauksissa, mikäli kyseessä on suuri laina, saattaa lainanmyöntäjä vaatia useamman kuin yhden henkilötakaajan.

Capital Box kokemuksia

Capital Box yrityslaina sopii sellaisiin tilanteisiin, jossa yritys tarvitsee nopeasti käteistä, jolloin pankkilaina voi osoittautua aivan liian hitaaksi vaihtoehdoksi. Capital Boxin yrityslainan etuutena onkin, että rahat saa tilille välittömästi. Hakemuksen voi tehdä suoraan netissä, asiakasyrityksen ei tarvitse käydä pankin konttorissa tai tehdä aikaa vievää taustaselvitystä. Kenties juuri näistä syistä Capital Boxin tapaiset toimijat ovat lisääntyneet markkinoilla, sillä ne soveltuvat kaikkein parhaiten lyhytaikaiseen tarpeeseen, eivätkä ne sovellu pitkäaikaiseen rahoitukseen. Tämä johtuu siitä syystä, että pitkässä juoksussa vakuudettomien yrityksille suunnattujen pikavippien korot voivat nousta erittäin suuriksi. Tästä johtuen tällaisten lainojen takaisinmaksu kannattaa hoitaa mahdollisimman rivakasti.

Lainan kriteeri ja kokemuksia yrityslainasta

Vaikka Capital Box -lainan hakeminen verkossa on erittäin nopeaa ja yksinkertaista, ei lainaa kuitenkaan myönnetä aivan kaikille. Yrityksen on täytynyt olla kaupparekisterissä vähintään kuuden kuukauden ajan, jonka lisäksi sen liikevaihdon on oltava vähintäänkin 50 000 euroa. Toisin sanoen Capital Box vaatii, että yrityksellä on myyntiä. Tämän lisäksi firman on oltava rekisteröityneenä Suomeen. Näin ollen esimerkiksi veroparatiiseihin rekisteröityneille yrityksille ei myönnetä lainkaan lainaa, paitsi jos kyseessä on Suomeen rekisteröity tytäryhtiö. Laina maksetaan siis vain ja ainoastaan suomalaiselle pankkitilille. Myös maksuhäiriöt estävät lainan saamisen, mutta positiivinen kassavirta sitä vastoin edesauttaa lainan saamista.

Laina kannattaa aina kilpailuttaa

Yritysmarkkinoihin keskittyviä rahoitusyhtiöitä toimii nykyään Suomessa jo kohtalaisen monia. Kaikki nämä yhtiöt myöntävät nopeaa lainaa rahoitusvaikeuksissa oleville yrityksille. Lainan hakeminen tapahtuu kaikkien vaihtoehtojen kohdalla sähköisesti. Näissä toimijoissa on kuitenkin eroa, jonka takia yrityksen kannattaa aina kilpailuttaa lainatarjoukset, ja näin yritys saa itselleen kaikkein edullisimman lainatarjouksen. Tällä sivustolla kilpailutuksen voi tehdä kaikille 1000 aina 5 miljoonan euron suuruisille lainasummille. Kilpailutuksella saat tarjouksen suoraan pankista tai rahoituslaitoksesta, eikä se maksa hakijalle mitään.