Kasvurahoitus.fi kokemuksia 2023

Kasvurahoitus.fi tarjoaa 2000€ - 100 000€ yrityslainaa 14 %% korolla. Laina-ajaksi voit valita 1 kk - 24 kk.

Lainaesimerkki: 20 000 € laina, 24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Avauspalkkio 4,5 % ja kuukausierä 1036,96 €.

Lainasumma:
2000€ - 100 000€

Laina-aika:
1 kk - 24 kk

Korko alk:
14 %

Front kasvurahoitus auttaa yritystä kasvamaan

Kaikenkokoiset yritykset tarvitsevat toisinaan ulkopuolista rahoitusta. Etenkin isompien yritysten tekemiin investointeihin voidaan tarvita suuriakin lainasummia ja kasvurahoitus voi tulla ajankohtaiseksi asiaksi. Kuitenkin myös pienemmät yritykset saattavat joutua turvautumaan lainarahaan jossain vaiheessa kehityskaartaan. Mistä yritys voi sitten saada lainaa? Jos hankkeille ei ole saatavissa sijoittajia tai ne eivät täytä erilaisten tukipalveluiden asettamia kriteerejä, voi yritys ottaa aivan tavallista yrityslainaa. Lainaa voi hakea joko pankeilta tai muilta Suomessa toimivilta rahoituslaitoksilta. Se, tarvitaanko lainalle takaajia riippuu siitä, miten paljon luottoa tarvitaan. Takaajien tarve vaihtelee lainantarjoajasta riippuen ja myös täysin vakuudettomia lainoja on mahdollista saada yritystoiminnan kasvattamista varten. Lainoihin kannattaa tutustua ennen päätöksen tekemistä ja yrityslainojen vertailu voi auttaa sinua säästämään kuluissa.

Front kasvurahoitus

Yritys voi hakea luottoa Front Kasvurahoitukselta, joka myöntää erikokoisia lainoja aina 2000 eurosta 100 000 euroon asti. Front kasvurahoituksen parhaat puolet ovat sen läpinäkyvyydessä. Kyseessä on täysin palvelumaksuton ja käsittelykuluton laina, minkä vuoksi saat yrityksellesi selvää säästöä. Lisäksi voit halutessasi maksaa velkasi pois jo ennen sen erääntymistä, mikä lisää lainan joustavuutta yrityksen kehityksen ja muutosten mukaan. Voit hakea lainaa helposti verkkopalvelun avulla ja saada lainatarjouksen luotettavasti ja nopeasti. Lainan hakijalla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus ja luottotietojen pitää olla kunnossa. Lisäksi yrityksen tulee olla Suomen kaupparekisterissä ja sillä pitää olla tili suomalaisessa pankissa. Front Kasvurahoitus edellyttää myös, että lainaa hakeva yritys on vakavarainen ja sillä on toimintaedellytyksiä myös tulevaisuudessa.

Valitse yrityksellesi sopivin laina

Ennen yrityslainan ottamista kannattaa vertailla erilaisten luotontarjoajien ehtoja ja tietoja keskenään. Parhaiten se onnistuu sivustollamme, jonka vertailutyökalun avulla sinun on helppo löytää tietoja useimpien Suomessa toimivien pankkien ja rahoituslaitosten luotoista. Kilpailuttaminen on helppoa ja sen avulla voit löytää yrityksellesi kaikkein parhaiten sopivan lainan. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja saat nopeasti sähköpostina tarjoukset eri luottolaitoksilta. Vaikka tarjoukset ovat pitäviä, sinua hakemuksen tekeminen ei kuitenkaan vielä sido mihinkään, vaan voit vapaasti vertailla korkoprosentteja ja muita kuluja keskenään. Kaikenkokoiset yritykset yritysmuodosta riippumatta voivat kilpailuttaa lainoja sivustollamme huolimatta siitä ovatko ne uusia vai jo pitkään toiminnassa olleita. Sivustomme kautta voit hakea yrityksellesi lainaa 1000 eurosta 250 000 euroon saakka.