Saldo yrityslaina kokemuksia 2023

Saldo yrityslaina tarjoaa 1000€ - 50 000€ yrityslainaa 0 %% korolla. Laina-ajaksi voit valita 1 kk - 12 kk.

Lainaesimerkki: Yrityslaina on vakuudellinen 2000–50 000 € kertaluotto, jonka maksuaika on 1–12 kk. Kuukausierä alk. 490 €/kk. Korko 0 %, kiinteä kulu määräytyy lainatarjouksen mukaan.

Lainasumma:
1000€ - 50 000€

Laina-aika:
1 kk - 12 kk

Korko alk:
0 %

Saldo yrityslaina – Yrityslaina 0 % korolla

Jokainen yrittäjä tietää, että kaikkina kuukausina rahaa ei tule yhtä paljon kuin toisina. Joskus saattaa käydä niinkin, että tuloja ei tule läheskään tarpeeksi kaikkien menojen kattamiseksi. Tällöin on keksittävä jokin muu keino kulujen kattamiseksi ja nopeasti. Tällaisissa tilanteissa yrityslaina voi tulla kyseeseen. Tässä artikkelissa esittelemme rahoittajan nimeltä Saldo Yrityslaina.

Joko olet kuullut Saldo-yrityslainasta? Saldo yrityslaina tarjoaa sinulle täysin korottoman yrityslainan – maksat vain kiinteän avausmaksun. Voit hakea yrityslainaa 50 000 euroon saakka jopa 12 kuukauden maksuajalla. Saat lainan käyttöösi jopa parissa minuutissa, ja teet hakemuksen kätevästi verkossa. Saldo yrityslainan avulla saat rahaa juuri silloin, kun sinä tarvitset sitä.

Saldo yrityslaina kokemuksia

Saldo yrityslaina sopii mainiosti kaikenkokoisille yrityksille. Kuten yllä todettiin, se tarjoaa lainasummia jopa 50 000 euroon saakka, ja automaattisen lainanmyöntämisprosessin avulla saat lainapäätöksen heti ja rahat käyttöösi saman tien. Saldo on ollut suomalaisten käytössä jo vuodesta 2006 ja monet vannovat sen helppouden nimeen, tästä osoituksena Saldon erinomainen arvosana Trustpilot -palvelussa. Kun rahapula yllättää tai on aika tehdä uusia investointeja, Saldo auttaa. Ja mikä parasta, Saldo tarjoaa yrityslainaa 0 % korolla, ja sinun ei tarvitse maksaa kuin kiinteä avausmaksu. Saldon yrityslaina sopii osuuskunnille, osakeyhtiöille, kommandiittiyhtiöille, avoimille yhtiöille ja toiminimille. Lainan hakeminen on helppoa, sillä koko prosessi hoituu kätevästi netissä. Ei siis tuskaista paperidokumenttien lähettelyä! Saldo tekee lainan hakemisesta niin helppoa, että se tuntuu lähes uskomattomalta.

Muista vertailla

Eikö Saldo yrityslaina tunnu omalta? Muista aina ennen yrityslainan ottamista kilpailuttaa lainat palvelumme avulla. Näin voit säästää jopa tuhansia euroja. Voit kilpailuttaa lähes kaikki Suomessa yrityslainaa tarjoavat pankit ja rahoituslaitokset vain yhdellä hakemuksella, ja näin varmistat, että saat varmasti parhaan mahdollisen lainatarjouksen eikä yksikään hyvä tarjous jää sinulta huomaamatta. Vertailemme puolestasi korkoprosentit ja lainasummat, jotta sinä voit valita itsellesi sopivimman. Lisäksi voit pyytää palvelumme kautta yrityslainatarjouksia suoraan luotontarjoajilta ja pankeilta. Palvelumme on sähköinen ja saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä. Voit kilpailuttaa yrityslainaa kauttamme jopa 5 miljoonaan euroon saakka. Palvelu on käytettävissä kaiken kokoisille yrityksille kaikissa yritysmuodoissa – ei siis muuta kuin kilpailuttamaan!