Siltaraha.fi kokemuksia 2023

Siltaraha.fi tarjoaa 1000€ - 300 000€ yrityslainaa % korolla. Laina-ajaksi voit valita 1 kk - 36 kk.

Lainaesimerkki: 10 000€ laina, 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuukausierän suuruus: 1170€, Lainan kokonaiskustannus: 14 040€. Yrityslainasta peritään kiinteä toimituspalkkio. Lainasta ei peritä muita kuluja tai palkkiota.

Lainasumma:
1000€ - 300 000€

Laina-aika:
1 kk - 36 kk

Korko alk:

Siltaraha

Tarvitsetko yrityksellesi lainaa, Siltaraha auttaa. Moni yrittäjä kärsii jatkuvasti taloudellisista ongelmista. Siinä missä yrittäjyys saattaa ulkopuolisille näyttäytyä mukavana ja rentona hauskan työn tekemisenä, kätkeytyy pinnan alle roppakaupalla muutakin. Yrittäjälle lankeaa nimittäin myös vastuu kaikkien yrityksen menojen maksamisesta, ja tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että yrittäjän arki saattaa joinakin kuukausina olla erityisen stressaavaa. Vaikka toisinaan, kuten sesonkikausina, rahaa saattaakin tulla tavallista enemmän, saattaa tämän ajan ulkopuolella olla kuukausia, joina jäädään reippaasti tavoitteen alle. Tähän ei aina voida vaikuttaa, sillä toisinaan syynä on esimerkiksi lama tai yleinen rahapula (esimerkiksi joulun jälkeen on tavallista, että ihmisillä ei ole käytössään paljon ylimääräistä). Juuri tämän takia yrittäjän on yritettävä tottua sellaiseen elämäntyyliin, jossa ylimääräiset tulot laitetaan säilöön huonojen kuukausien varalta. Tällöin yritys pärjää helposti vaikeidenkin aikojen yli ja laskut saadaan maksettua, vaikkei myyntitavoitteisiin oltaisi päästykään.

Entä mitä jos ylimääräisiä säästöjä ei vielä ole, ja rahat ovat lopussa? Mitä jos yritykselle napsahtaa yllättävä lasku tai on tehtävä suuria investointeja nopeasti? Ei hätää. Siltaraha auttaa.

Siltaraha kokemuksia

Siltaraha on rahoituspalvelu, joka tarjoaa lainaa yritykselle helposti ja nopeasti. Voit hakea lainaa 1000 € ja 300 000 € väliltä 1–36 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa, sillä prosessi hoituu täysin sähköisesti. Voit siis hoitaa sen missä ja milloin tahansa! Sinun ei tarvitse toimittaa mitään sähköisiä liitteitä. Sähköisen hakemuksen tekeminen käy muutamassa minuutissa, ja saat päätöksen lainasta lähes välittömästi. Siltarahan avulla on mahdollista saada jopa 300 000 euron yrityslaina tilille samana päivänä.

Vaikka tarjous olisikin houkutteleva, muista aina kilpailuttaa yrityslainasi ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Näin taataan se, että saat varmasti parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Palvelumme avulla kilpailutat helposti ja nopeasti vain yhdellä hakemuksella lähes kaikki Suomessa yrityslainaa tarjoavat pankit ja luottolaitokset ja saat lainapäätöksen hetkessä. Sähköisen prosessin ansiosta voit saada rahat tilillesi jopa saman tien. Voit pyytää kilpailutuksen avulla lainatarjouksia 1000 €–250 000 € lainasummille suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta ja vertailla näiden korkoprosentteja ja lainasummia löytääksesi itsellesi sopivimman lainan.