Suomenyrityslaina.fi kokemuksia 2023

Suomenyrityslaina.fi tarjoaa 1000€ - 100 000€ yrityslainaa 1,75 %% korolla. Laina-ajaksi voit valita 1 kk - 18 kk.

Lainaesimerkki: Lainan hinta on aina yrityskohtainen väliltä 1,75-4,95 %. Tarkoittaen, että jos esim. lainaat 5000 € hintaan 2 %, maksat siitä 100 €/kk, ei muuta.

Lainasumma:
1000€ - 100 000€

Laina-aika:
1 kk - 18 kk

Korko alk:
1,75 %

Suomen yrityslaina

Yrityksen pyörittäminen ei ole edullista lystiä, ja sen tietää jokainen yrittäjä. Yrityksen pyörittämiseen kuuluvat monet juoksevat kulut, jotka voivat kasaantuessaan nousta hyvinkin korkeisiin summiin. Varsinkin yrittäjyyspolun alkupuolella tämä voi olla varsin pelottavaa, kun yrityksen pohjakassassa ei välttämättä ole, mistä ottaa. Jo ennen yritystoiminnan varsinaista käynnistämistä menoja saattaa tulla tiuhaan tahtiin ennen kuin yrityksen nimissä on päästy tienaamaan senttiäkään. Tämä saattaa yllä yrittäjälle suuri shokki ja hyvinkin stressaavaa, varsinkin jos yrittäjällä ei itsellään ole tarpeeksi varoja, joita voisi sijoittaa yrityksen menoihin. Mistä yritykselle silloin saadaan rahaa, kun tarve on suuri? Tässä tekstissä esittelemme suomalaisten yritysten rahoittajan nimeltä Suomen yrityslaina.

Suomen yrityslaina oy

Suomen yrityslaina tarjoaa sinulle kertaluottoiset lainasummat 1000 eurosta aina jopa 100 000 euroon saakka helposti ja nopeasti 1–18 kuukauden laina-ajalla. Rahoituslaitoksen tarjoaman yrityslainan avulla voit siis helposti kattaa yrityksesi pienet ja suuret menot stressittömästi. Suomen yrityslaina ei peri sinulta minkäänlaista avausmaksua, joten lainaprosessi on helppo saada käyntiin. Muut kulut vaihtelevat yksityiskohtaisesti lainan mukaan. Maksat lainastasi aina vain siltä ajalta, kun se on käytössäsi.

Suomen yrityslaina kokemuksia

Etsitkö Suomen halvinta yrityslainaa? Suomen yrityslaina on useiden vertailujen ykkönen. Voit saada jopa 100 000 euron kertaluoton yrityksesi tilille samana päivänä. Lainan hakeminen on helppoa, sillä hakemus tehdään netissä eikä sinun tarvitse toimittaa sen kylkiäisiksi mitään paperisia liitteitä. Saat lainan tilillesi heti samana päivänä, jos hyväksyt tarjouksen ennen kello 15:30. Kun olet toimittanut hakemuksen, saat lainatarjouksen tunnin sisällä. Kertaluoton hakeminen yritykselle on tehty mahdollisimman helpoksi ja läpinäkyväksi. Lainahakemuksen tekemisessä ei mene aikaa kuin pari minuuttia ja hakemus tehdään kätevästi netissä. Lainan takaisinmaksu hoituu kerran kuukaudessa laskulla, ja voit maksaa sen takaisin myös ennenaikaisesti, jolloin maksat vain niiden kuukausien osalta, joina olet lainaa käyttänyt.

Muista aina ennen lainatarjouksen hyväksymistä kilpailuttaa lainasi palvelumme avulla. Näin varmistut siitä, että saat varmasti yrityksellesi parhaan mahdollisen lainan edullisesti. Kilpailuttamalla voit vertailla saatavilla olevia lainasummia ja korkoja lähes kaikilta Suomessa yrityslainaa tarjoavilta pankeilta yhdellä hakemuksella.