Svea rahoitus kokemuksia 2023

Svea rahoitus tarjoaa 5000€ - 100 000€ yrityslainaa 1,08% korolla. Laina-ajaksi voit valita joustava.

Lainaesimerkki: Tarjottavat yrityslainat ovat 5000€ – 100 000 € välitä, korko alk. 1,08%. Korko lasketaan käytössä olevalle saldolle, ei myönnetyn limiitin mukaan. Lyhennät limiittiä yrityksesi tilanteen mukaan - halutessasi maksat vain koron ja kuukausimaksun.

Lainasumma:
5000€ - 100 000€

Laina-aika:
joustava

Korko alk:
1,08

Svea rahoitus yrityksille

Svea rahoitus on ruotsalainen rahoitusalan suurkonserni, joka on toiminut markkinoilla jo vuodesta 1981 asti. Se tarjoaa yrityksille erilaisia rahoitusratkaisuja, joista yksi on yrityslimiitti, mikä erityisen joustava rahoitusratkaisu. Yrityslimiitti on aina yritysten käytettävissä tietyn luottorajan puitteissa. Yritys saa käytännössä luottoa aina, kun se sitä tarvitsee.

Yrityslimiitti on siitä erityinen yritysrahoituksenmuoto, että se on täysin lyhennysvapaa. Asiakasyritys voi siis itse päättää, missä aikataulussa se tekee lyhennyksiä, mikä käytännössä useimpien yritysten kohdalla riippuu kulloisesta rahoitustilanteesta. Yrityksen on tietenkin hyvä ymmärtää, että lyhentämättä jättäminen näkyy pitkässä juoksussa rahoituksen kuluissa. Toisaalta se soveltuu niille yrityksille, joiden tulovirta on hyvin epätasaista, ja jotka tarvitsevat lainaa tasapainoittaakseen omaa kassaa. Yrityslimiitin kiinteä kustannus on vaivaiset 10 euroa kuukaudessa. Tähän päälle lasketaan tietenkin korkokulut, jotka lasketaan vain käytetyn luottomäärän mukaan.

Svea rahoitus: Hyödyt

Svea rahoituksen yrityslimiitti sopii käytännössä kaikille yrityksille riippumatta yritysmuodosta, sillä sen joustavuus mahdollistaa maksamisen omien tarpeiden mukaan. Yrityslainan saaminen pankista voi olla hyvinkin mutkikasta, ja onnistuu harvoin ilman reaalivakuuksia. Svea rahoituksen yrityslimiitti on siitä loistava rahoituspalvelu, että se ei vaadi vakuuksia, ja sen saa erittäin nopeasti suoraan verkossa. Yrityksen ei tarvitse siis vierailla lainkaan konttorissa.

Svea rahoituksen muut palvelut

Svea rahoitus tarjoaa perinteisen vakuudettomien lainaratkaisujen lisäksi myös muitakin rahoitusmahdollisuuksia. Asiakasyritys voi esimerkiksi turvautua laskurahoitukseen, jossa se voi myydä Svealle myyntisaataviaan lainaa vastaan. Tämän lisäksi Svea rahoitus tarjoaa palveluportfoliossaan myös leasing-rahoitusmahdollisuuksia sekä factoring rahoituspalveluja. Tämän lisäksi Svealta on mahdollista saada lyhyempiä vakuudettomia kulutusluottoja.

Yrityslainojen kilpailutus kannattaa aina

Nykyään varsin moni rahoituslaitos tarjoaa yrityksille Suomessa vakuudettomia lainoja. Kaikki tällaiset lainat eivät ole suinkaan pikavippeihin rinnastettavia hyvin kalliita rahoitusmuotoja, vaan mukaan mahtuu myös erittäin kilpailukykyisiä vaihtoehtoja. On kuitenkin yrityksen omalla vastuulla hankkia kaikkein kilpailukykyisin lainatarjous, mutta onneksi tämä on nykyään helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Yritykset voivat nimittäin kilpailuttaa pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia keskenään. Kilpailutuksen voi saada 1000–250 000 euron lainasummille. Lainavertailupalvelun avulla kilpailukykyiset tarjoukset voi saada tietokoneen ruudulle muutamassa minuutissa.