Usein kysytyt kysymykset

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin alta. Mikäli et löydä vastausta etsimääsi kysymykseen, voi lähettää viestin asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@yrityslainat.com tai jättää meille yhteydenottopyynnön tästä.

Miten kilpailutan yrityslainat?

Yrityslainojen tai yritysluottojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Täytä vain lainahakemus sivuillamme huolellisesti ja klikkaa lähetä. Välitämme lainahakemuksesi useille pankille ja rahoituslaitokselle heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Saat siis useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Maksaako yrityslainojen kilpailuttaminen?

Ei maksa! Kilpailuttaminen on täysin ilmaista nyt ja aina. Lainahakemuksen lähettäminen ei myöskään sido sinua ottamaan lainaa, voit siis huoletta katsoa tarjoukset läpi ja valita parhaan tai hylätä kaikki tarjoukset.

Mitä tietoja lainahakemuksessa tarvitaan?

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Tarvitset perustiedot yrityksestä (Y-tunnus, liikevaihto, osoite- ja pankkitiedot) Yrityksen tietojen lisäksi hakemuksessa kysytään hakijan henkilö- ja osoitetiedot.

Vaaditaanko lainalle vakuuksia?

Lainan hakeminen ei tarvita reaalivakuuksia. Osa palvelussamme mukana olevista pankeista kuitenkin vaatii lainalle hakijan henkilötakauksen. 

Kuinka nopeasti voin saada lainan tililleni?

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään asiakkaan tilille yleensä jo saman päivän aikana.

Millaisella korolla voin saada yrityslainaa?

Yrityslainan kustannukset riippuvat hakevan yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä haettavasta lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Lainanmyöntäjät tekevät hakemuksesi perusteella yrityskohtaisen tarjouksen hakemallesi lainalle.