Yritysluotto.fi kokemuksia 2023

Yritysluotto.fi tarjoaa 3000€ - 100 000€ yrityslainaa % korolla. Laina-ajaksi voit valita 1 kk - 12 kk.

Lainaesimerkki: 10 000 €:n laina, maksuaika 6kk: Yrittäjä maksaa pääomaa takaisin yhtä suurissa erissä, tässä esimerkissä siis 6 kertaa 2 133 €. Siinä kaikki. Yritysluotto.fi hinnoittelu on avointa ja selkeää: kullekin lainasummalle ja -ajalle on kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainan kulut.

Lainasumma:
3000€ - 100 000€

Laina-aika:
1 kk - 12 kk

Korko alk:

Yritysluotto.fi on nopea lainantarjoaja yrityksellesi

Yritysluotto.fi on yritysten rahoitustarpeisiin erikoistunut rahoituslaitos, joka myöntää 300 – 100 000 euron suuruisia luottoja 1-12 kuukauden maksuajalla. Sen myöntämät lainat ovat tarkoitettu yrityksille, joilla on ongelmia kassavirran hallinnan kanssa tai muissa yllättävissä tilanteissa ja haasteissa. Kuitenkin yritysluotto.fi:n lainoja voi käyttää myös liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Yritysluotto.fi kriteerit

Lainan hakeminen yritysluotto.fi -lainantarjoajalta on erittäin suoraviivaista ja helppoa. Tästä huolimatta lainaa hakeville yrityksille on olemassa joitakin kriteerejä. Mikäli lainasumma on enintään 20 000 euroa vaaditaan yhden yksityishenkilön takaus, mutta mikäli lainasumma ylittää 20,000 euroa lainan saamiseksi vaaditaan kahden yksityishenkilön omavelkainen lainatakaus.

Yrityksen pitää olla myös Suomen kaupparekisterissä, minkä lisäksi yrityksen vastuuhenkilöiden tulee olla maineeltaan nuhteettomia. Lainaa ei myöskään myönnetä mikäli yrityksellä tai haettavan lainan takaajilla on maksuhäiriömerkintöjä eli lainaa hakevien sekä sen takaajien tulee olla luottokelpoisia.

Yritysluotto.fi -kokemuksia

Yritysluotto.fi on hinnoitellut kulunsa erittäin suoraviivaisesti. Asiakas näkee jo aloitussivulla kulut, jotka ovat kiinteitä tietylle lainasummalle ja -ajalle. Tämän lisäksi lainasta peritään toimituskulut, jotka ovat myös kiinteät. Yritysluoton etu piilee siinä, että asiakas saa välittömästi tietoon lainan todelliset kustannukset.

Lainan hakeminen tapahtuu kokonaisuudessaan sähköisesti. Esimerkiksi takaussitoumukset lähetetään sähköisellä allekirjoituksella. Lainapäätöksen saa myös erittäin nopeasti, sillä yhtiö lupaa lainapäätöksen jo samana päivänä, jolloin rahat saa välittömästi yrityksen tilille.

Lainan kulut

Lainan takaisinmaksu tapahtuu aina joka kuukausi tasaerissä. Lainasopimukset hyödyttävät muutenkin nopeaa maksajaa, sillä mitä pidempi lainan takaisinmaksu on, sen suuremmaksi lainan kustannukset muodostuvat.

Yritysluotto.fi lainojen korot ovat melko korkeat sillä esimerkiksi kulut 3000 euron lainalle yhdeksi kuukaudeksi ovat 500 euroa, mikä tarkoittaa yli 16 % kuukausikorkoa ja sitä kautta jo yli 300 % todellista vuosikorkoa. Näin ollen yritysluotto.fi sopiikin yrityksille, jotka tarvitsevat lainaa vain lyhyeksi aikaa ja joilla on vaikeuksia saada luottoa muualta.

Laina kannattaa aina kilpailuttaa

Koska lainojen kuluissa ja ehdoissa on suuria eroja, on hyvä aina vertailla pankkeja ja rahoituslaitoksia keskenään. Sivustomme kautta pystyt kilpailuttamaan eri lainantarjoajien luottoja keskenään, jolloin saat varmasti itsellesi kaikkein edullisimman tarjouksen. Erityisen järkevää on aina pyrkiä hahmottamaan lainan todelliset vuosikustannukset.