Qred kokemuksia 2023

Qred tarjoaa 1000 € - 100 000€ yrityslainaa % korolla. Laina-ajaksi voit valita 1 kk - 18 kk.

Lainaesimerkki: 10 000 €:n laina, maksuaika 6kk: Yrittäjä maksaa pääomaa takaisin yhtä suurissa erissä, tässä esimerkissä siis 6 kertaa 1 667 € sekä kuukausikulun 199 € (yrityskohtainen). Siinä kaikki. Mikäli hän maksaa lainansa pois jo 3 kk:ssa, lainan kokonaishinnaksi muodostuu tällöin 3 x 199 € eli 597 €

Lainasumma:
1000 € - 100 000€

Laina-aika:
1 kk - 18 kk

Korko alk:

Qredillä lainaa yrityksesi tarpeisiin

Tämän päivän rahoitusmarkkinat tarjoavat entistä joustavampia mahdollisuuksia yritystoiminnan tarpeisiin. Tässä artikkelissa esittelemme modernin rahoitusratkaisun Qred yrityslainoilta.

Qred on syntynyt yhden yrittäjän ajatuksesta tarjota pk-yritystoimintaa tukevia rahoitusratkaisuja. Ajatus syntyi yrittäjän omalla alkutaipaleella, jolloin yritykset suuntasivat ensi töikseen perinteisten pankkilaitosten asiakkaiksi. Tuona aikana aloittelevan yrityksen askeleet saattoivat herkästi päättyä kielteiseen päätökseen päästä tilin omistajaksi, vaikka kyseessä olisi ollut rahaa pankkiin tallettava yrittäjä. Vanhojen rakenteiden ja toimintapojen kulttuuri ei ollut omiaan kannustamaan uusia pienyrittäjiä, ja niin Qredin perustaja lähti rakentamaan uuden aikakauden rahoitusratkaisuja selkeästi olemassa olevaan tarpeeseen.

Tänä päivänä älykkäällä digitaalisella alustalla toimiva yrityslainapalvleu mahdollistaa joustavan ja nopean rahoituksen erilaisiin yritystarpeisiin. Tavoitteena on auttaa pienyrittäjiä saamaan tarvitsemansa rahoituspalvelu vaivattomasti.

Qred Yrityslaina Oy kuuluu pohjoismaiseen rahoitusalan konserniin, Qred AB:hen, ja on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin. Konsernilla on toimipisteet Tukholmassa ja Helsingissä, ja se toimii Ruotsin Finanssivalvonnan alaisena. Suomessa konserni on myöntänyt yrityslainoja vuodesta 2016 saakka.

Qred yrityslaina

Qred tarjoaa rahoitusratkaisuja erityisesti pienille ja keskisuurille suomalaisille yrityksille. Lainaa hakevan yrityksen ikä, koko tai toimiala eivät vaikuta lainan myöntämiseen. Ratkaisevaa on realistinen yritystoiminta ja yritystoimintaansa sitoutunut yrittäjä.

Qredin myöntämät lainat ovat 1000–100 000 euroa, 6–18 kuukauden laina-ajalla. Yrityslainassa ei ole aloitusmaksuja, piilokuluja tai sitoutumispakkoa. Jokaiselle lainaa hakevalle yritykselle lasketaan mm. lainan käyttötarpeesta ja yrityksen aiemmasta maksukäyttäytymisestä koostuva Qred-luokitus, jonka myötä yritykselle määritellään lainan hinta. Tämä pysyy koko lainan käyttöajan kiinteänä, ja lainan voi halutessaan maksaa takaisin sovittua maksuaikaa nopeammin. Lainalla ei ole korkoa.

Lainahakemus täytetään kokonaan verkossa, ja lainatarjous toimitetaan lainan hakijalle sähköpostitse jopa yhdessä tunnissa hakemuksen lähettämisestä. Yrittäjän hyväksyttyä saamansa lainatarjouksen lainasumma maksetaan hakijan tilille useimmiten vielä saman päivän aikana. Tämän helpompaa yrityslainan saaminen ei enää voi olla!

Qred yrityslaina kokemuksia

Qredin tarjoamista yrityslainoista löytyy runsaasti asiakkaiden kokemuksia eri verkkosivuja selailemalla. Qredin lainahakemuksen tekemisen, lainatarjouksen saamisen ja lainan tilille maksun nopeus kerää kiitoksia. Myös lainan hinnoittelun selkeyttä arvostetaan. Lainanhakijalle on alusta asti selvää, mistä lainan kulut muodostuvat, ja mitä laina kaikkinensa yrittäjälle maksaa. Lainanmyöntäjä tarjoaa myös asiantuntevan ja ystävällisen asiakaspalvelun, joka on tavoitettavissa sekä puhelimitse että sähköpostitse arkipäivinä klo 8–18 välisenä aikana.

Qred kokemuksia

Qred on avoimen ja läpinäkyvän viestinnän toimija. Sen lisäksi, että konsernin tarjoamia palveluita on kommentoitu aktiivisen positiivisesti eri verkkosivuilla, kuten Trustpilotin ja Financerin sivuilla, lainanmyöntäjä julkaisee myös omilla verkkosivuillaan asiakasyritystensä videoita ja haastatteluita. Konserni jakaa tietoa asiakkaidensa kokemuksista aktiivisesti myös sosiaalisen median eri kanavilla kuten Facebookissa.

Yhteenveto

Nykyaikaisilla lainamarkkinoilla, joissa nopeat syövät hitaat, Qred on yksi arvostetuimmista rahoitusratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Lainanhakuprosessin nopeus, kulurakenteen ja maksamisen selkeys ja toimiva asiakaspalvelu nostavat Qredin rahoituslaitosten kärkikastiin.

Ennen lainan hakemista eri rahoituspalvelut on hyvä kilpailuttaa parhaan ratkaisun tavoittamiseksi. Kilpailutuksen voi tehdä kätevästi tältä sivustolta löytyvän kilpailutuksen avulla. Voit pyytää lainatarjouksen suoraan useilta Suomessa toimivilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.